Zbirka priča i poziv na konkurs za kreativni slogan

Nagradni konkurs “Zimska priča moga grada” je završen. Prva mjesta osvojili su Amra Dardagan – JU MS Hemijska škola Tuzla i Ajdina Jajić – MSŠ Živinice.
Pored nagrada za najbolje radove, pripremili smo pdf verziju “Zbirke priča” i dostavljamo je svim školama koje su dobile poziv za učešće u nagradnom konkursu.Uživali smo u predivnim pričama o bosanskohercegovačkim gradovima, i ovim putem se zahvaljujemo svima koji su uzeli aktivno učešće u konkursu. Drago nam je da smo uspjeli potaknuti stvaralaštvo kod mladih. S obzirom na to da je na konkurs pristiglo 48 radova, mladi su pokazali da žele biti dio lijepih aktivnosti, kao i da vole svoje gradove!

Nadamo se da ćete uživati čitajući radove sažete u “Zbirku priča”,  i podijeliti je sa svojim učenicima kako bismo ih zajedno motivisali za učešće u ovakvim i sličnim projektima.
Kao što smo prethodno najavili, mi nastavljamo sa aktivnostima kojima podstičemo mlade na kreativnost i stvaralaštvo, te Vam u skladu s tim u prilogu dostavljamo materijale za novi konkurs. 

POZIV ZA SVE SREDNJOŠKOLCE

Nagrađujemo vašu kreativnost!

Učestvujte u konkursu za srednjoškolce u organizaciji Edukacijskog fakulteta Univerziteta u Travniku. Pravo učešća imaju svi srednjoškolci iz BiH i iz regiona. Kreirajte najbolji slogan o Edukacijskom fakultetu, visokom obrazovanju, znanju, profesorima, učiteljima, nauci, ali i o psihologiji, pedagogiji, matematici i informatici, kineziologiji, predškolskom odgoju, razrednoj nastavi, novinarstvu, personalnom treneru, sportskom menadžmentu ili specijalnim namjenama i očekuju vas vrijedne nagrade.

Šta je potrebno za učešće u takmičenju?

– Sloganom privucite pažnju čitalaca i stručnog žirija i kroz njega nam opišite Edukacijski fakultet i/ili smjer/smjerove Edukacijskog fakulteta koji Vam se najviše dopadaju.

– Svaki slogan biti će numerisan i objavljen na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu Edukacijskog fakulteta zajedno sa Vašim imenom i prezimenom i gradom iz kojeg dolazite.

– Kada vaš slogan bude objavljen na zvaničnoj Facebook stranici i Instagram profilu Edukacijskog fakulteta podijelite ga sa što više vaših prijatelja i pozovite ih da prvo lajkaju zvaničnu stranicu Fakulteta, zatim i vaš slogan kako biste prikupili što veći broj lajkova i osvojili nagradu publike. – Upute i pravila nalaze se u tekstu Konkursa (https://cutt.ly/pxHEMyF)

Rok za dostavljanje vaših slogana je 17.4.2021. do 14:00 sati, a takmičenje je počelo 26.3.2021. godine!

Pobjedničke slogane objaviti ćemo 21.4.2021. godine na Svjetski dan kreativnosti i inovacija!

Nagrade koje možete osvojiti su:

Nagrada stručnog žirija: Tablet!

Nagrada čitalaca za najviše prikupljenih lajkova na zvaničnoj Facebook stranici fakulteta: Poklon paket brenda No.1!

Probudite svoju kreativnost, dosjetljivost i maštu. Očekujemo vaše učešće!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *